20151201

Пазли та інше

Створюйте пазли із необхідних зображень...

Пазли, стереограми та інше можна розробити на http://www.flash-gear.com/





provided by flash-gear.com
Створення пазлів, використовуючи сервіс http://www.jigsawplanet.com




На цьому сайті ви можете без реєстрації створити свій пазл з будь-якого зображення. Його можна збирати як на самому сайті Головоломка Планета, так і вставити код пазла на свій сайт, щоб пограти могли ваші відвідувачі.
Заходимо на страніцуhttp: //www.jigsawplanet.com/ і натискаємо вгорі кнопку Create (Створити)

По кнопці Image - Огляд вибираємо зображення на своєму комп'ютері, на основі якого будемо створювати свій пазл



У полі Name вказуємо своє ім'я пазла латинськими літерами або залишаємо, як є
Поле Pieces - призначено для зазначення кількості частин, з яких буде складатися пазл. Чим менше частин, тим вони більші і пазл легше (Easy), і навпаки, якщо чистий багато, пазл складний (Hard). За замовчуванням програма пропонує 35 частин
Поле Shape призначене для вибору форми фрагментів, на які буде розбитий малюнок
Установка галочки Rotation (ротація) робить пазл більш складним. Якщо галочка встановлена, то при кожному відкритті пазла, фігурки будуть перемішані
Tags - необов'язкове поле, призначене для введення ключових слів, за якими інші користувачі зможуть знаходити ваш пазл, відокремлюються пробілом. Наприклад, теги для картинки з тигром: animal, tiger

Для формування пазла натисніть кнопку Create (створити).

Після цього ви перейдете на сторінку з створеному вами пазлом і вже можете переходити до її рішенню: "беріть" мишею фрагменти і "кидайте" на потрібному місці. Правий клацаннямиші на шматочку перевертає його.

На цій сторінці кнопки русифіковані: можна розгорнути робоче поле на весь екран, показати збиране іздображеніе, перемішати пазли, змінити фон, почати заново і т.д.

Для установки цього пазлу на свій сайт або для передачі в соціальні мережі потрібно натиснути кнопку Share і розшарити гру. Для установки на своєму сайті вибираємо Share - Embed, після чого відкриється сторінка налаштувань розшарювання.




Є кілька варіантів:

Image + Text Link (на вашому сайті буде відображатися картинка і текстове посилання на сторінку сервісу з вашим пазлом) має 3 налаштування:

Image with link - картинка буде клікабельно, Number of pieces - буде показано число частин, Text with link - текстове посилання. Для установки пазла на своєму сайті скопіюйте нижченаведений сайт на свою сторінку.




URL Address (на вашому сайті буде відображатися текстове посилання на сторінку сервісу з вашим пазлом).



Game - найцікавіше: код пазла вбудовується в сторінку вашого сайту. Відрегулювати ширину і висоту можна в копійованому коді в рядку: width - ширина поля гри на вашому сайті, height - висота. Можна поставити в проценах, можна в пікселах. Скопіюйте код в потрібне місце на сторінці вашого сайту.




Ось приклад такого розміщення пазла на нашому сайті - грати >>>



Російський сервіс створення пазлів Puzzle It

http://puzzleit.org/

Натискаємо кнопку "Новий пазл" і далі заповнюємо всі поля, за аналогією з першим сервісом. Створений пазл можна лайнуть для розміщення на сторінках соціальних мереж.








Оскільки сервер російську, то любому буде неважко дивитися за рейтингом свого пазла: скільки разів назбирали хто залишив коментар і т.д.






У цьому сервісі є можливість попереднього збереження результатів збірки, щоб можна було продовжити. Автоматично збереження відбувається кожні 10 хвилин.




Інші сервіси створення пазлів

Також раніше зустрічалася програма, яка встановлюється на комп'ютері, яка дозволяла не просто створити пазл зі своєї картинки, а й зберегти гру у форматі Flash для передачі на інші комп'ютери. На жаль, серед онлайн-сервісів я такої можливості не знайшла. А чи знаєте ви такий сервіс?

Джерела фото:
http://fotopirogi.ru/menyu-2/nachinka/page_1.html
http://www.dostup1.ru/society/society_29910.html

Немає коментарів:

Дописати коментар