20151201

Фотосервіси

Соціальні мережеві фотосервіси – засоби мережі Інтернет, які дозволяють зберігати, класифікувати, обмінюватися цифровими фотографіями та організовувати обговорення ресурсів.


Picasa
«Picasa» є своєрідним міксом прізвища іспанского художника Пабло Пікассо, фрази mi casa (my house) та скорочення «pic», виходить щось на кшталт Домашнього сховища фото-шедеврів.

Веб-альбоми Picasa - це новітня функція Picasa, сервіс, що допомагає користувачам швидко й без зайвих труднощів публікувати фотографії в Інтернеті. 







Сервіс доступний для всіх і пропонує наступні можливості:
  • 1 ГБ безкоштовного простору для зберігання. Цього вистачить для публікації близько 4000 фотографій й обміну ними; при необхідності простір можна збільшити.
  • Висока якість фотографій, а також автоматична зміна їхнього розміру й оптимізація для перегляду на всьому просторі екрана.
  • Повне керування фотографіями, що спрощує завантаження опублікованих фотографій назад на комп'ютер




vramke.com, avatan.ru
avatan.ru - Весь процес редагування відбувається в режимі онлайн. Ви можете використовувати фоторедактор безкоштовно в будь-яких своїх особистих цілях. Аватан працює швидко і дозволить Вам редагувати навіть самі великі фотографії. Так само швидко можна вибрати фото для редагування. Це може бути фотографія з комп'ютера, а також і з інших різних місць, включаючи найпопулярніші соціальні мережі. Потім таким же зручним і швидким способом відправити відредаговану фотографію в будь бажане місце. На комп'ютер, в соціальну мережу і так далі. Аватан знайдете за посиланням: http://avatan.ru/

vramke.com. Безкоштовний сервіс надає можливість створити оригінальні рамки для ваших фотографій, не завантажуючи ніяких програм на ваш комп'ютер. Також Ви можете додати текст на Ваше фото і додати елементи кліпарт прямо онлайн .Врамке знайдете за посиланням: http://vramke.com/


Loupe
Онлайн сервіс Loupe дозволяє створювати цікавий подарунок-фотоальбом. Фотографії можна взяти з мережі, соціальних сервісів. Сервіс підтримує кирилицю. Готовими роботами можна поділитися в соц. мережах, отримати посилання і код для вбудовування на сторінки сайтів, блогів.






Цікаві фотоальбоми створюйте у

Фоторедактори

Огляд онлайн фоторедакторів, сервісів для створення колажів

Немає коментарів:

Дописати коментар