20180625

СВІТ ІНФОРМАТИКИ 1 ТА 2 РІК НАВЧАННЯ

«Світ Інформатики. 1-2 рік навчання »- перший сучасний інтерактивний курс з використанням мультимедіа-засобів навчання, призначений для знайомства з основами роботи ПК наймолодших школярів.

«Світ Інформатики» розроблений на технології флеш-анімації і відрізняється барвистістю і наочністю подання інформації.
Курс повністю відповідає обов'язковому мінімуму змісту освіти з інформатики в загальноосвітній школі і містить методичні рекомендації для вчителів по організації і проведенню навчального процесу.

«Світ Інформатики» у доступній для дітей формі розповідає про комп'ютер і його складових, знайомить з правилами безпечної поведінки в комп'ютерних класах, дає поради по роботі з клавіатурою і мишкою.

За допомогою «Світу Інформатики» малюки можуть познайомитися з основами інформаційних технологій (графікою і конструюванням), отримати первинне уявлення про інформацію, її видах, способах отримання, передачі та подання, а також потренуватися, вирішуючи свої перші логічні задачі. Вони дізнаються, що таке безлічі, узагальнення, моделі, алгоритми і які способи їх подання.

І все це в захоплюючій яскравій формі, доступній для сприйняття самих маленьких дітей.

Особливості гри:
· 1-2 рік навчання;
· 16 уроків;
· 16 медіа-лекцій, озвучених професійними акторами;
· 120 тренажерів;
· 10 різних типів розвиваючих ігор;
· 150 ілюстрацій;
· Основи навчання сліпому методу друку.


УВАГА!

Матеріали на сторінці викладено лише для ознайомлення чи тестування. Всі файли - це зібрання посилань в Інтернеті і ніякої відповідальності за них автор сайту не несе!

Немає коментарів:

Дописати коментар