20151201

Інтерактивні зображення, віртуальні дошки

Такі сервіси дозволяють створити віртуальні карти уроку, навчальні проекти, робити зображення яскравими, рухомими, дають можливість краще уявити предмет вивчення.Інтерактивна он-лайн дошка (стіна) – це інструмент для навчання, завдяки якому можливе поєднання тексту, зображення, відео, аудіо в інтерактивний формат.

Thinglink
http://www.thinglink.com/
Онлайн сервіс Thinglink призначений для використання на сторінках сайтів і блогів для створення інтерактивних зображень з можливістю прикріплення посилань на мультимедійні об'єкти (фото, відео, звуковий коментар). Є можливість групової роботи із зображенням.


Wikiwall

Створюйте спільні документи ,у яких можна писати текст, малювати, робити помітки, додавати різні об'єкти.

Linoit

Універсальний онлайн сервіс LIno it для роботи з нотатками, стікерами, фото, відео, організованими в один віртуальний стіл. Для початку роботи потрібно зареєструватися. Для решти учасників, які працюють з дошкою, реєстрація не потрібна. Посиланням можна поділитися або вбудувати роботу на сторінки сайтів, блогів. Сервіс підтримує кирилицю.Для створення віртуальної дошки оголошень, проекту, класу та ін. з розміщенням стікерів, фото, відео, архівів,як органайзер, для організації та проведення дослідження, проекту.

Рadlet

Сервіс Padlet – це інструмент зі створення віртуальних дошок для сумісної роботи. Це місце для збирання ідей для проектів та їх обговорення. На дошці можна розміщувати текст, графічні зображення, мультимедійні файли, посилання на сторінки Інтернет, замітки. Сервіс повністю безкоштовний, не обмежує користувача в кількості створюваних сторінок і підтримує кирилицю.

Інструкція тут: ЗАВАНТАЖИТИ

Немає коментарів:

Дописати коментар