20170830

Вітання всім блогерам!

Уже не перший рік блогери всього світу відзначають День блогу.
Не плутайте з Міжнародним Днем Блогера, який відзначається 14 червня! (Це свято власників блогів).

А 31 серпня відзначається свято самих блогів.
31 серпня - День блогу
Хтось колись проявив свою креативність і розгледів, що дата 31.08 вельми схожа на англійське слово «blog».Так і домовилися, що саме в цей день, 31 серпня щороку святкується День блогу.


Не відомо, чи запатентував хтось це нововведення, чи зареєстровано офіційно це свято, чи існують на нього авторські права і все таке інше.

Суть цього свята в тому, що в цей день потрібно на своєму блозі розмістити посилання на 5 блогів інших авторів і супроводити їх короткими коментарями. Свого роду - короткий огляд блогів.
Але! Увага! Головна фішка полягає в тому, що ці блоги повинні бути іншої тематики! (Не тої, яка є у автора таких оглядів!)

І звичайно, треба повідомити власників цих блогів про те, що ви зробили їм подарунок у це свято (наприклад, залишивши їм коментар на блозі про це).
А ще - буде дуже добре підписатися на RSS стрічку ту людину, хто у себе розмістив посилання на ваш блог (в знак подяки!)

Тому пропоную вже сьогодні підготуватися і подумати, кого саме ви згадаєте на своєму блозі 31 серпня. Щоб в цей день опублікувати святковий пост і зробити вашим друзям приємне!

Немає коментарів:

Дописати коментар