20170909

9 ЦІКАВИХ САЙТІВ, НА ЯКИХ ЗАБУВАЄШ ПРО ЧАС

Хтось переніс зустріч на годину, ви стоїте у черзі чи попереду тривала поїздка, а можливо, вам просто потрібно відволіктися від роботи або у вас жодних планів на вихідні? Моментів, коли час тягнеться нестерпно довго, може виникати чимало. Для того, щоб розважити себе та пережити очікування без нервового споглядання на годинник та рахування секунд, ми пропонуємо вам “залипнути” на одному із цих сайтів.
1. TONEMATRIX
Програма дозволяє створювати цікаву музику в стилі техно. Перед вам квадрат, який складається з 256 менших, кожній такій деталі відповідає певний звук. Натискайте їх в будь-якому порядку, вони відтворюватимуться один за одним і ви “наклікаєте” власну неповторну мелодію.

2. JOSHWORTH.COM
Космічний сайт, на якому можна відчути масштаби всесвіту, співвідношення планет відносно сонця та одні до одних по розміру та відстані, дізнатися, з якою швидкістю рухається світло та навіть порівняти розміри Юпітера та Європи.

3. SILK
“Інтегративне генеративне мистецтво” – так розробники називають цей проект. Навіть якщо ви не любите чи не вмієте малювати, цей сайт принесе вам задоволення від процесу. Все, що вам потрібно – це обрати колір, кількість точок, які утворюватимуть малюнок та водити мишкою у будь-яких напрямках, захоплюючись тим, наскільки красиві фрактали ви отримуєте.
4. GEOGUESSR.COM
Ця онлайн-гра “приземлить” вас у випадково вибраній точці земної кулі і запропонує вгадати, куди ви потрапили, спираючись тільки на панораму з карт Google. Потім вона покаже, наскільки ви були праві або помилялися.
5. THEUSELESSWEB.COM
Найбільша добірка безглуздих сайтів. Серйозно, ніхто не знає скільки їх там. Кожне натискання кнопки приведе вас на наступний. Будете ви дивитись, як перегортаються кольорові аркуші, слухати музику хіппі чи тягнути за допомогою мишки середній палець віртуальної руки – обирати не вам, рендомізатор має безліч варіантів, які ніколи не повторюються.


6. NAKED-SCIENCE.RU
Цікавий та інформативний сайт, на якому можна зависнути. Особливо, якщо подивитися розділ найпопулярніших статей за весь час, не відчуєте, як перечитуватимете одну за одною.
7. 7BILLIONWORLD.COM
Сайт, на якому все населення нашої планети зібрано в одному місці, зображено у вигляді маленьких чоловічків, колір яких відповідає певному континенту. Навіть переглянути усіх займе певний час, а ще ви можете слідкувати за тим, з якою швидкістю росте населення нашої планети.
8. BALLDROPPINGS
Проста захоплююча гра, сенс якої в тому, щоб підставляти під падаючі кульки довільні лінії. Падаючи, кульки відскакують від ліній і видають певний мелодійний звук – він залежить від швидкості падіння кульки. Продумуйте, будуйте шлях кульки – свою мелодію.
9. THENICESTPLACEONTHEINTER.NET
Милий сайт, на якому незнайомці обіймають вас. Точніше свій монітор, але їхні щирі посмішки та піднесений настрій разом із приємною музикою на фоні, гарантовано покращать ваш настрій. Те, що треба в ранок понеділка. Запишіть і ви свою “обнімашку”)

Немає коментарів:

Дописати коментар